Wepage  | صفحه ماWepage  | صفحه ما


امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
ساز دست تهیه غذای

Thread Contributor: Shivaتهیه غذای دست ساز
#1
تهیه غذای دست ساز



 استفاده از غذای دست ساز چند دلیل داره
1-مقرون به صرفه
2-قابل اطمینان
3-سرشار از مواد مغذی که با توجه به نیاز ماهی به اون می دهیم
4-قابلیت اضافه کردن دارو و مولتی ویتامین ها



برای هر نوع ماهی باید غذای موبوط به همان گونه رو بسازیم مثلا اسکار که تمایل زیادی به خوردن گوشت داره و با توجه به اینکه ضریب خطر گوشت بالا می باشد ما با اضافه کردن سیر و مخلوط اونها درصد

خطر رو تا حد زیادی پایین میاریم جالب اینجاست که سیر رو به هیچ نحوی غیر از مخلوط کردن با گوشت نمیشه به اسکار خوروند نکته دیگه اینکه این نمونه ماهی علاقه ای به خوردن سبزیجات نداره مثلا کاهو و

اسفناج رو به محض اینکه تو دهن میکنه بیرون میریزه که ما می توانیم با همین روش به اونها سبزیجات هم بدیم انواع دارو هم به همین ترتیب


این اصل رو باید رعایت کنیم که مخلوط غذایی که درست میکنیم باید غالب موادش چیزی باشه که ماهی دوست داره مثل گوشت برای اسکار


از دادن گوشت قرمز به ماهی ها خودداری کنید. هضم آن مشکل است و ماهی ها را دچار بیماری های روده ای می کند.



 یه غذای بسیار عالی برای دیسکس :
دل مرغ+دل گاو+اسفناج آب پز+فلفل دلمه ی قرمز+هویچ آب پز+مقداری پودر سیر
اینهارو با هم به صورت چرخ کرده مخلوط کنید و منجمد کنید و بدید ماهی هاتون بخورن و لذت ببرن

پودر سیر برای جلوگیری از ابتلای ماهی به بیماری های روده ای هست مخصوصا انگل روده
فلفل دلمه قرمز تاثیر فوق الهاده ای روی رنگ ماهی داره
پاسخ
سپاس شده توسط: ! SAGHI ! ، SarGol
#2
تهیه ی غذا از دل گاو





مواد لازم برای تهیه ی غذا از یک دل گاو:

]دل گاو 1 عدد

250 گرم اسفناج آب پز

250 گرم میگو

سبوس گندم

ژلاتین

پودر سیر


چربی های دل را بخوبی تمیز کنید و سیاهرگ های آن را جدا کنید.این کار در صورتی که دل کمی یخ زده باشد راحت تر خواهد بود.دل را تکه تکه کنید و بصورت مکعب های 2 سانتیمتری تقسیم کنیدتا کار غذا ساز شما را راحت کند.تکه های دل را داخل مخلوط کن یا غذا ساز بریزید.دل را تا زمانی که تکه ی بزرگی دیده نشود خرد کنید.ولی هرگز آن ها را بصورت مایع و یا خمیری شکل در نیاورید.زیرا ماهی ها به ساختار فیبری گوشت نیاز دارند.حال گوشت ها را در ظرف جداگانه ای بریزید.

کمی میگو رابپزید(خیلی کم) و سپس داخل غذا ساز بریزیدو خرد کنید. اسفناج ( آب پز ) را آب کشی کنید و به میگوی ریز ریز شده اضافه کنید.یک فنجان از سبوس گندم به مخلوط میگو و اسفناج اظافه کنید و هم بزنید.بعد از اینکه خوب مخلوط کردید این مخلوط را کنار بگذارید. 15 گرم ژلاتین را به آب داغ اضافه کنید تا ژلاتین ور بیاید.

ژلاتین،مخلوط میگو و دل را مخلوط کنید و برای 5 دقیقه به حال خود بگذارید. با یک قاشق بزرگ مواد حاصل را در پاکت فریزر بریزید ولی خیلی پر نکنید.بسته ها را در فریزر قرار دهید.

برای استفاده بسته را از فرازر بیرون بیاورید و به تکه های مناسب تقسیم کنید و داخل آکواریوم بیندازید.
پاسخ
سپاس شده توسط: ! SAGHI ! ، SarGol


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان